Allemaal voorbij…

Zo, toch maar even een stukkie schrijven, was vandaag een beetje saggerijnig en dat is niet vreemd. Soms wordt je ’s ochtends wakker zoals vroeger, zonder de hedendaagse shit, je was baas over je leven, bepaalde je eigen agenda.Seconden later besef je dat dat allemaal voorbij is om nooit weer terug te komen.Bij voorgaande oorlogen was het duidelijk wie de vijand was, een overname door een buitenlandse overheerser. Nu is de nederlandse staat onze vijand, ze zijn soldaten geworden voor het World Economic Forum en we staan machteloos. Je kunt met z’n allen gaan lopen met vlaggen, paraplu’s en protestborden more »

Lees meer

Hakken in het zand

Afgelopen week kwamen de buurtjes nog een bakje halen voor mijn verjaardag, ik was stomverbaasd dat ze met uitgestrekte hand binnen kwamen, ik wilde niet lullig doen en schudde de uitgestoken hand. Na anderhalf jaar afstand houden voelde dit onnatuurlijk, zo ver zijn we al afgedwaald van normaal. Een achterliggende gedachte verontruste mij, de buren hebben allebei de prikken gehaald en gaan er blijkbaar van uit dat het daarmee klaar is.Zowel Johan als ikzelf hebben niet meegedaan aan deze experimentele gentherapie en dat willen we graag zo houden. Hoewel inmiddels bekend is dat gevaccineerden alsnog besmettelijk zijn ligt daar niet more »

Lees meer

Nog een maandje…

We mogen weer fatsoenlijk boodschappen halen zonder vermomming, de die-hards gaan daar niet in mee en wandelen alsnog gemuilkorfd rond. Het moet wel een verslaving zijn , een virus lacht om zo’n niet medisch mondkapje.Maar goed, ik geef het nog een maandje – dan moeten de muilkorven weer op omdat het anders helemaal fout gaat. Als je de agenda doorhebt is alles verschrikkelijk voorspelbaar, heel het land weer op code rood natuurlijk, de positieve testen – ook wel besmettingen genoemd – rijzen weer de pan uit.Ik ben er van overtuigd dat de cijfers van “besmettingen” net als het zogenaamde virus more »

Lees meer

Misschien….

Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ben jij ook zo moe?Nadat ik maandenlang amper de slaap kon vatten ben ik de laatste weken in no time vetrokken om ’s nachts in mijn dromen de inactiviteit in het werkelijke leven te compenseren. Ik vlieg van hot naar her – geen idee waarom – en wordt ’s morgens moe wakker van al het gejakker. Denk dat mijn hoofd op zoek is naar oplossingen uit deze corona-shit, daarnaast zegt mijn intuitie dat we nog maar aan het begin staan van een tijdperk vol leugens en bedrog.Deze week kwam ik een video more »

Lees meer

We bellen dus niet

Deze week ontvingen we enveloppen van de overheid met daarin een brief van onze huisarts, het is zover – we mogen de prik gaan halen, even de huisarts bellen voor een afspraak.Verder nog wat geneuzel zoals “het vaccin is veilig”, mooi hoor.Maar we hebben geen doodswens en gaan derhalve niet bellen.Met alle kwaad dat rondwaart hier op aarde, de hel is leeg – alle duivels zijn hier –is het niet best met onze wereld gesteld. Je kunt het bijna voelen.Er is een kleine groep bewoners die doorziet waar ze mee bezig zijn, de overigen wachten op de verlossende prik.De prik more »

Lees meer

Het is klaar….

Zoals velen van ons lopen tijdens onze verdrukking de frustraties op.Zal ik wat schrijven? Wat heeft dat voor zin?Lezers van “what’s up” zijn genoeg gewaarschuwd, het is preken voor eigen parochie.Dat voelt niet goed, zo volgde ik vorig jaar de video’s van Jensen, tot ik dacht – ja nu weet ik wel hoe we worden belazerd – en ben gestopt met kijken.Want naast de corona frustraties krijgt je van de alternatieve media de frustraties dat er naast het probleem geen oplossing is. Zolang de overgrote meerderheid verslaafd is aan de staatsmedia zijn we allemaal de sjaak.Normaal wordt het nooit meer.Wat more »

Lees meer

Wakker worden

Vandaag kwam ik een artikel tegen op de Leeuwarden Courant wat aangeeft waar onze overheden zich mee bezig houden: psychologsiche oorlogsvoering.Na het uitrollen van een horror angstscenario volgde stap voor stap de onderdrukking. Alles werd uit de kast getrokken om ons angstig en depressief te maken. Verbazend genoeg laten de meeste mensen het gelaten over zich heen komen, iemand vergeleek het met het gedrag van sommige dieren: in een gevaarlijke situatie doen ze of ze dood zijn. Dat is wat er gebeurt, om het gevaar af te wenden zetten we ons verstand op nul en wachten af. Dat er voor more »

Lees meer

Save our souls

Het kabinet is gevallen zonder spijt of boetedoening, het kwam gewoon wel goed uit zo.Zielloze mensen zonder geweten zitten aan het stuur en als de kapitein zegt dat het schip vernietigd moet worden dan doen ze dat, de koers ligt vast richting de klippen, tijd om het tot zinken gedoemde schip te verlaten, je wilt als stuurman niet mee de afgrond in.De afgelopen week las ik een uitgebreid verslag op internet over de gebeurtenissen in de jaren 30 in Duitsland. De overeenkomst van wat er toen gebeurde en het heden is schokkend. Het artikel geeft inzicht hoe overheden werken om more »

Lees meer

Daarom ben ik boos

Nog een maandje te gaan – dan beëindigt Johan zijn werkzame leven. Jammer genoeg is het niet de mooiste tijd om van je “vrijheid” te gaan genieten. Maar zelfs de gevangenis waarin we momenteel leven is dragelijker dan werken op zijn leeftijd in ploegendienst.Ik begrijp werkelijk niet dat onze gevangenschap – alsof we criminelen zijn – voor velen acceptabel is. Denk eens na, de economie gaat eraan – de toekomst van onze kinderen naar de kloten, menselijk sociaal gedrag verboten.En waarvoor? Een door de mens in elkaar gefröbeld virus wat qua dodelijkheid wat tegen viel– allemaal gepland, alles wat er more »

Lees meer

Hoe zijn we hier gekomen

We kunnen aftellen, nog ruim anderhalve maand voor Johan stopt met werken, na bijna vijftig jaar is het mooi geweest ook al vindt de bv nederland dat hij nog jaren door zou moeten gaan. Gelukkig hoeft dat niet dankzij een vroegpensioenpotje wat Johan mee kreeg bij de verkoop van de zuivelfabriek door Nestlé aan Hochwald.We kunnen weer overgaan op een normaal levenspatroon en daar zijn we allebei aan toe.Eens de zestig voorbij hoor je gas te minderen in plaats van bij nacht en ontij naar je baas te gaan. Nog niet zo lang geleden waren zulke dingen wettelijk geregeld, maar more »

Lees meer

Een steentje bijdragen

De trein dendert door, vandaag nog even ongemuilkorfd boodschappen gedaan, komende dinsdag is het zover, weer een stap dichter bij de grote onderdrukking.Er verandert ogenschijnlijk niet zoveel, de supermarkt lijkt nu al een ziekenhuis waar de pokken heerst, ik kan me niet voorstellen dat je daar vrijwillig mee rond loopt, geeft het een deugdzaam gevoel? Eerlijk gezegd word ik daar behoorlijk pissig van, we horen geen kinderen te zijn die je van alles wijs kunt maken. Mensen die nog steeds niet doorhebben dat we worden belazerd betekenen de ondergang van alles wat belangrijk zou moeten zijn.Het midden en klein bedrijf more »

Lees meer

De maskers vallen af

De weg terug naar de middeleeuwen  geeft me veel frustratie, vooral het feit dat de meerderheid van de bevolking dit blijkbaar acceptabel vindt.Zo zijn de boek verbrandingen weer terug, bibliotheken waren van mening dat boeken met zwarte piet afbeeldingen moeten worden verwijderd en zo geschiedde.De arrogantie – in gang gezet door onze overheid – is besmettelijker dan welke griep dan ook. Burgemeesters, schooldirecties, artsen en andere gezagsdragers ontdekken dat dictatoriaal gedrag ultieme macht geeft, het geeft je ego een enorme kick.De maskers vallen af en het is geen fraai gezicht, vandaag las ik dat zelfs het leger zich tegen de more »

Lees meer

Het ultieme wapen: angst

Ik weet niet hoe het jullie vergaat maar in het verleden heeft m’n intuïtie me meermaals gewaarschuwd voor problemen in het verschiet. Zo begon ik een spaarpotje aan te leggen zonder te weten waarom tot we na het ontslag van Johan 4 maanden zonder inkomsten zaten, de allergiepil polaramine begon ik jaren geleden extra aan te vragen bij de apotheek zonder te weten waarom totdat bekend werd dat deze niet meer werden gemaakt en er ook niet een soortgelijk alternatief was.Intuïtie is een waarschuwing zonder dat je weet waar deze weg komt, heel bijzonder.Momenteel waarschuwt mijn intuïtie voor gevaar, alle more »

Lees meer

Wij zijn er niet, voor spoedgevallen kunt u….

Gistermiddag was eindelijk de sporthal weer eens in gebruik, niet om te sporten natuurlijk – dat is zo fout – maar meer een soort van event: het toedienen van de levensreddende griepprik aan alle genodigden in Bolsward. Dat zijn er nogal wat, andere jaren verscheen er per huisarts een advertentie in het stadsblad waarin stond wanneer het griepspuit spreekuur was. Wie ‘m hebben wilde kon hem komen halen, maar momenteel willen huisartsen geen klanten zien tenzij ze op sterven na dood zijn en in dat geval kun je wellicht beter 112 bellen. De gezondheidszorg is zelf op sterven na dood more »

Lees meer

Lügenpresse

Het is opvallend dat in alle corona discussies zowel de gelovers als de afvalligen geen aandacht hebben voor 5G. Terwijl de bevolking werd opgesloten in een lockdown zijn met een noodgang door het hele land antennes geplaatst. Toen ik een poosje geleden een bericht las dat mensen onwel waren geworden in een winkelcentrum ging ik kijken in het antenneregister en zag dat rond het winkelcentrum meerdere 5G zenders waren. Ik dacht ook aan de tweede kamer waar Bruins onwel werd en verdomd, ook hier staat 5G te stralen.Met een naar voorgevoel zoom ik in op friesland met de stille hoop more »

Lees meer

De complot ontkenner

“Voortschrijdend inzicht”, een uitdrukking die je geregeld tegenkomt, meestal gaat het over blunders gemaakt door de boven ons gestelden. De boodschap is dan – tja, hadden we dit toen geweten dan had het zover niet gekomen. Dat klinkt positiever dan – we hadden ons beter moeten informeren maar dat vonden we beter van niet en/of onnodig.Terugblikken is niet zinvol als er geen lessen uit worden geleerd, mensen maken beoordelingsfouten en als het goed is zijn het lessen voor de toekomst.Gebeurt dat niet dan gaat het van kwaad naar erger, wat mij betreft zitten we momenteel als mensheid op een gevaarlijk more »

Lees meer

Fibromyalgie

Even een kort bericht, omdat je soms iets tegen komt wat te mooi lijkt om waar te zijn en het toch is. Een poosje geleden zag ik een artikel op de website van Jim Stone met als koptekst “How to cure fibromyalgie in many cases”. Al vele jaren heeft fibromyalgie een stempel gedrukt op mijn dagelijks leven dus begon ik te lezen. Volgens Jim is meestal een bepaalde groep antibiotica de aanstichter van fibromyalgie omdat deze antibiotica de mitochondrien in de cellen stil legt. Ik herinnerde me de blaasontstekingen die ik lang geleden had waarvoor ik een paar keer antibiotica more »

Lees meer

1 – 98 – 1

Het voelt heel ongemakkelijk, alles in mij wil dat deze absurde corona agenda feitelijk onderuit wordt gehaald. Absurd dat een griep als excuus dient om de wereldbevolking te onderdrukken, nog absurder is dat 98% van de mensheid accepteert dat ze worden onderdrukt door de 1% die dit heeft bedacht. De resterende 1% beseft het bedrog maar staat machteloos door de 98% gelovigen.Een plan waar jarenlange voorbereiding aan vooraf is gegaan, dat kan niet anders.Hoe krijg je alle landen zover dat ze er in mee gaan? Bij alternatieve media is weinig te vinden, de msm vallen sowieso af. Ik stel me more »

Lees meer

No escape from reality

“Is this the real life, is this just fantasy”, zo begint Bohemian Rhapsody van Queen, ben de laatse tijd aan het oefenen om de piano versie hiervan onder de knie te krijgen. De melodie is prachtig en de begintekst verwoordt mijn stressvolle gevoelens.Alsof je een parallel universum bent ingezogen met een groots toneelstuk waarvan het script niet deugt. Een script waarin het kappen en opstoken van bomen wordt beloond omdat het script zegt dat zoiets heel groen is.Een script waarin de mens door een virus uit een bio-lab een gevaar is voor z’n omgeving, de scriptschrijver verzint regels die kant more »

Lees meer

Intuïtie

Hoewel de computer smoort in storingen met ontelbare foutcodes ga ik het op een oude laptop toch proberen – want wat er over ons heen komt vanwege een griep is voor een weldenkend mens niet te bevatten. Je hoeft je nooit meer af te vragen hoe in het verleden gebeurtenissen als kruistochten, beeldenstorm, heks- en boekverbrandingen konden gebeuren.Vanaf de eerste “corona”dag wist m’n intuïtie  dat het foute boel was, dat er iets werd uitgerold met slechte bedoelingen. Helaas werd snel duidelijk dat ook dit keer m’n intuïtie meer wist dan ikzelf.Daar zijn we dan, dankzij een griep – milder dan more »

Lees meer

  • no copyright – feel free to share