Halve waarheden en hele leugens

ufoDeze week droomde ik dat er gigantische ruimteschepen overvlogen. Dat krijg je als je geregeld op zoek bent naar de waarheid achter de nieuwsberichten, op de alternatieve sites komt je van alles tegen. In mijn droom vroeg ik mij af waar ik kon schuilen, ik wist het niet. Ik keek waar andere mensen naar toe gingen en zag dat ze hun huis in gingen om op tv te zien wat er aan de hand was. Op dat moment werk ik wakker. Het was een beangstigende droom, daarom wilde ik eerst goed wakker worden, anders droom je soms zo weer verder. Het zat me niet lekker dat mensen naar binnen liepen om de tv aan te zetten terwijl de ruimteschepen overvlogen. Ik zie geregeld de nieuwsberichten op tv omdat gezinsleden hier naar kijken. En soms denk ik dat het een test is om te zien hoever onze goedgelovigheid gaat. Zoals deze week de conclusie dat een grote toren last had van trillingen door een bak van de glazenwasser! Is dat geloofwaardig omdat het nieuws dat zegt? Mijn gezonde verstand zegt dat dat niet kan, ik sta ook niet te schudden als een vlieg tegen me aanvliegt. En wat te denken van dit bericht: biologische levensmiddelen nauwelijks gezonder. Standaard levensmiddelen zijn hetzelfde alleen dan met bestrijdingsmiddelen en meer resistente bacteriën. Hoe verdraaid kun je iets brengen, uiteraard is biologische sla ook sla, maar dan zonder de giftige toevoegingen. Ter vergelijking: een huis met asbest is net zo gezond als een gewoon huis – als je de asbest niet meerekent. Halve waarheden of hele leugens in de media, opdat wij maar in de waarheid geloven zoals die wordt geregisseerd door de overheid. Er zijn talloze voorbeelden te noemen, ik kom daar in een volgende whatsup zeker op terug. Uiteindelijk ging ik weer slapen maar wist nog steeds niet waar ik heen zou gaan als er ruimteschepen komen, de dichtstbijzijnde ondergrondse parkeergarage is dertig kilometer verderop en meestal vol.
Tot schrijfs…..

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share