Verborgen zon

Alles te weten maakt niet gelukkig. Geen mens weet alles en dat is misschien maar beter ook. Het leven positief ervaren wordt moeilijker als je je verdiept in wat er allemaal gebeurd op onze planeet. Ik stond vanmorgen op en zie door de gordijnen dat de zon schijnt. Een positieve start van de dag, als ik later buiten kom zie ik hoe vliegtuigen de lucht volgooien met rotzooi. Ik ben boos, omdat ik weet dat dit geen gewone condenssporen zijn en we bewust worden vergiftigd. Voor de middag begint is de hele lucht veranderd in een witte brei en deze veelbelovende voorzomerdag om zeep gebracht. Welke overheid staat toe dat dit gebeurd? De VN heeft geo engineering schijnheilig verboden maar neemt geen maatregelen, veel landen die het beïnvloeden van het weer officieel afwijzen en verbieden IMG_5715werken er aan mee. Wie kun je nog vertrouwen? Ik hoop ooit de zon weer helder te zien schijnen, zoals op de foto’s uit vroeger tijden. Hiernaast een door mij in april genomen foto van chemtrails die weinig aan de fantasie overlaat. Tot schrijfs…….

Klik op de foto voor een vergroting

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share