Wie schrijft die blijft

schrijvenHé, ik ben Annie, al sinds jaar en dag is deze website mijn bijdrage aan een betere wereld, nou ja, in elk geval een poging daartoe. Zeven jaar lang had ik een webwinkel met producten voor lotgenoten, eerst onder de naam sensitiveshop, daarna geenparfum. Vorig jaar ben ik hiermee gestopt, de winkel groeide en het werd te veel om vol te houden. De winkel bestaat nog steeds met een nieuwe eigenaar.
Want ja, hoe je het ook bekijkt – mcs is zelfs in een vrij milde vorm (zoals bij mij) een ingrijpende aandoening. Het had allemaal misschien nog gekund als de aandoening fibromyalgie er niet bij was gekomen. Na een tijdje bijkomen kwam de tijd voor andere dingen. Deze website nieuw leven inblazen en actueel houden staat op mijn lijstje “belangrijk”. Daarnaast is het schrijven van verhalen, gedichten en muziek mijn ding.
In de zoektocht naar informatie over zaken die verband kunnen houden met mcs was ik geschokt over wat er allemaal mis gaat in onze wereld. Dingen waarvan je denkt”dat moet iedereen weten, waarom hoor je daar helemaal niets over in de media?” Ik dacht dat het acht uur journaal me op de hoogte hield van belangrijke zaken, dit is niet het geval!
Zo kwam ik vorige week een artikel tegen over het gebruik van zenuwgif in de landbouw, het gif zit niet alleen op maar ook ín de producten ( zie webpagina gezondheid).
Ik wil graag jullie regelmatig op de hoogte houden, een stukje leven delen, mcs heeft mij en ons gezinsleven veranderd, negatief en positief. Zonder deze aandoening had ik waarschijnlijk niet geweten hoe belangrijk voeding is, dat ik kritisch moet kijken naar de farmaceutische industrie en bewuster moet gaan leven. Aan de andere kant wordt je leven beperkter en kun je boos worden over de onwil van anderen rekening te houden met je allergie. Ik wil zover komen dat ik geen boosheid meer voel maar me richt op het belangrijkste: mijn leven een positieve richting geven. Tot schrijfs….

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share