Geen parfum II

Afgelopen weekend kreeg ik goed nieuws van Carolina, de webwinkel “geen parfum” krijgt  een doorstart. De stichting mcs had alsnog een bericht geplaatst op gezichtsboek dat de webwinkel zou verdwijnen tenzij iemand het stokje over wilde nemen.
Dit trok de aandacht van Roelie en Evert, en uiteindelijk leidde dit tot de overname van “geen parfum”. Evert heeft mcs, helaas niet een milde vorm, kijk zelf maar en maak kennis met Roelie en Evert in een aflevering van het programma “geloof, hoop en liefde”.
De afgelopen week zijn ze gestart, Carolina geeft voorlopig op afstand support, want vanuit het niets een lopende webwinkel overnemen is geen kattenpis. Je moet inkopen, bestellingen verzenden, je administratie bijhouden, de omzetbelasting bijhouden voor de belastingdienst, klanten te woord staan en niet vergeten tijd over te houden voor je gezin.
Maar ik ben blij, blij dat de webwinkel niet verloren gaat. Na zeven jaar Annie en zeven jaar Carolina gaat geen parfum door met Roelie die de winkel draaiende gaat houden en samen met Evert hun invulling er aan gaan geven.
Voor Roelie en Evert: geweldig dat jullie er voor gaan, het zal wennen en soms stressen zijn omdat alles nieuw voor jullie is. Maar dat komt goed, als de storm van nieuwe indrukken is geluwd is het een prachtige uitdaging, succes gewenst en dank jullie wel.

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share