Zinloze stem

Vandaag is het raadgevend referendum ter ziele gegaan, duidelijker wordt het niet, onze zogenaamde vertegenwoordigers hebben schijt aan ons. “Het referendum heeft niet gebracht wat er van verwacht werd” was de conclusie van ons rariteitenkabinet. We worden afgerekend op “foute” antwoorden, dat geeft maar verstoring van het zelfbeeld van het partijenkartel. Ze minachten de inwoners van nederland, en met die vervelende referenda wordt dat al te zichtbaar. Daarom weg met referenda, ook al zijn ze slechts raadgevend.
Alle discutabele plannetjes worden voortaan zonder druk van buitenaf afgehandeld, eens in de vier jaar mogen we nog een mannetje, vrouwtje of weet ik wat voor genders er nog meer zijn aanvinken op het stembiljet waarna er weer een clubje komt met schijt aan ons.
Zoals ze zeggen “als stemmen iets zou veranderen was het al lang verboden”.
Bijvoorbeeld, onze vice-premier en minister van binnenlandse zaken Kasja Ollegren, daar heeft geen nederlander ooit op gestemd. Het is merkwaardig dat iemand ongekozen op zo’n positie zit, het lijkt de eu wel.
Gelukkig voor onze “vertegenwoordigers” is het lange termijn geheugen van de meeste nederlanders niet zo sterk en gaat iedereen weer stemmen wat hij of zij altijd heeft gestemd.
A never ending story….

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share