Het gewin


Momenteel weer volop in het nieuws – vaccinaties. Steeds meer mensen beseffen dat er iets niet klopt en wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af. De gepropageerde voordelen zijn op zijn minst twijfelachtig. Mijn generatie heeft kinderziekten als bof, mazelen en rode hond gehad en zijn daarmee levenslang beschermd. Bij immunisatie door vaccinatie is dat maar zeer de vraag, gevaccineerden kunnen alsnog de ziekte krijgen waartegen ze zijn ingeënt. Vaccinatie garandeert geen levenslange bescherming. Verder worden de ziektes door de vaccinaties verspreid, voorbeeld hiervan is het land Oekraine. Tijdens de oorlog werden er bijna geen vaccinaties verstrekt en daalde het aantal mazelen gevallen, na de oorlog was er een vaccinatie inhaalslag waardoor de ziekte weer de kop op stak.
Redenen genoeg om kritisch te zijn en dan zijn de bijwerkingen nog niet genoemd. Het aantal kinderen met autisme is dramatisch toegenomen net als andere stoornissen en allergieën. Niet gevaccineerde kinderen zijn gezonder, dat kan niemand ontkennen.
Ze maken ons wijs dat als we niet zouden vaccineren we terug gaan naar de middeleeuwen, ze hebben gelijk als we zouden gaan leven als in de middeleeuwen: stoppen met schoonmaken of wassen, slechte waterkwaliteit en te weinig voedingsstoffen innemen.
Op het moment dat er werd begonnen met vaccineren waren de kinderziektes al zo goed als uitgedoofd en dat heeft alles te maken met de manier van leven.
Wat ook raar is dat je alles in een cocktail moet afnemen, je kunt niet zeggen “doe maar een vaccinatie polio”. Ik vind het misdadig dat een baby 3 of 4 ziektes tegelijk krijgt ingespoten terwijl het immuunsysteem nog niet op orde is. Dat is vreemd genoeg voor onze huisdieren beter geregeld. Je kunt laten testen of er nog voldoende antistoffen zijn om te zien of en voor welke ziekte vaccinatie nog nodig is. Geen verplichte cocktails hier.
De reden dat vaccinaties zo zwaar worden gepromoot is volgens mij het gewin. Niet een gewin aan gezondheid maar geldelijk gewin voor de farmaceutische industrie. Bijna iedereen in de gezondheidszorg is gekocht en betaald, huisartsen, de media en vooral de consultatiebureaus oefenen zware druk uit op hun “klanten” zodat je je wel haast crimineel voelt als je daar niet in mee gaat.
Ik vraag me af waarom vaccineren gratis is, wie betaalt dat? Uiteindelijk betaal je het toch, dat wil zeggen via belastingen  de medische sector is geen non profit organisatie, er zijn heel veel redenen om kritisch te kijken naar alles wat “gratis” wordt verstrekt.

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share