Is dat zo?

Het wordt steeds moeilijker om mee te krijgen wat er allemaal in de wereld gebeurt. De verhalen van de mainstreammedia en de alternatieve media zijn zo verschillend, het lijken wel parallelle universums met een hoog mandela effect. Zo is een deel van Nederland heel verbolgen dat een best wel grote groep mensen bij de provinciale verkiezingen hebben gekozen voor fvd, doodsbedreigingen valt deze groep fascisten en racisten ten deel.
Voor zover ik weet komt fascisme historisch gezien uit de linkse hoek, fascisme verafschuwt democratie en trekt alle macht naar zich toe. Het zet je aan het denken, er is een partij die bindende referenda in het programma heeft gezet, fvd. De zittende plucheplakkers hebben zelfs het raadgevend referendum in de prullenbak gegooid en door kartel vorming alle macht naar zich toe getrokken. Fascisme in Nederland, jawel – al geruime tijd.
Maar dingen zijn moeilijk te duiden, het nieuws op tv en in kranten bepaalt wat we mogen weten en hoe we moeten denken. Door buitenlandse en alternatieve media te volgen denk ik geregeld “hè, is dat zo?”. Zo heeft Jim Stone op z’n website een headline over The Netherlands, het land dat Curacao heeft aangeboden aan amerika als springplank om Venezuela in te springen. Wist ik niet, en in zuid-afrika zijn de apartheidsrollen omgedraaid, blanke mensen zijn vogelvrij verklaard, het land van blanke boeren is zonder compensatie geannexeerd en blanke mensen mogen worden geliquideerd. Als het andersom werkt is apartheid wel aanvaardbaar? Wist ik niet. Zo zullen er veel meer dingen zijn die ik niet weet omdat de media er niet over berichten. Op geen stijl las ik dat ons huidige kartel de klimaatwet op de agenda heeft gezet voordat de eerste kamer een nieuwe samenstelling krijgt.
Het demoniseren van CO2, niet te geloven dat zoiets lukt, de onmisbare stof voor onze natuur ongewenst verklaren maar het giftige glyfosaat veilig verklaren, onvoorstelbaar.
Zelfs schoolkinderen worden gebruikt voor de klimaatreligie, had zo’n “klimaatmars” op zaterdag georganiseerd in plaats van het spijbelen te legaliseren. Beter nog, gebruik geen kinderen voor je eigen propaganda en laat onze jugend met rust.
Doesnormaal.

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share