Verlies het niet

Inmiddels liggen de kerstdagen en oud en nieuw weer achter ons, gewoontegetrouw moest Johan met de feestdagen werken, de kerstboom was summier opgetuigd zodat hij paste bij onze kerststemming. Lichtpuntje was de gourmetmiddag op eerste kerstdag met onze kinderen en kleinkind voordat Johan z’n nachtdienst begon.
Maar het is 2020, tijd om een punt te zetten achter een nare, energieslurpende periode.
We krijgen allemaal in ons leven te maken met teleurstellingen en problemen, de één meer dan de ander – dat dan weer wel – maar niemand heeft beloofd dat het leven eerlijk is. Het grootste probleem zijn wij denk ik zelf, er zijn mensen die ondanks tegenspoed de moed alsnog erin houden waar anderen de moed laten zakken.
Proberen bij de eerste groep te blijven is het beste wat je voor jezelf kunt doen, de moed vinden om bij de moedigen te blijven horen. Geen focus op verlies maar op dat wat er over is. Dat vraagt veel moed, wie mcs heeft zal dat zeker begrijpen.
Iedereen een zeer moedig 2020 toegewenst, je verdient het.

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share