Alles uit de kast

Vorige week was het bevrijdingsdag, altijd een vrije dag voor de overheid en eens in de vijf jaar voor de rest. Waanzin genoeg op zich, maar dat de feestdag voor iedereen tijdens een lockdown valt is hoe zeggen ze dat – een contradictio in terminis.
Toch verwacht ik dat overal vlaggen zullen wapperen voor “het feestgevoel”.
Vanaf het prille begin – nog voor de lockdown – was het duidelijk dat corona op het programma stond en dat rampen werden verwacht.
Als machthebbers rampen verwachten hoor je meestal vooraf niets maar deze keer gingen ze in overdrive. Misschien dat het “ontsnapte”virus gepland was als een veel dodelijker virus om de wereldbevolking te reduceren, de oefening “event 201” in oktober 2019 geeft te denken.
De geplande griep bleek echter veel milder dan verwacht, maar het scenario van de “pandemie” werd niet aangepast. Alles werd uit de kast gehaald om ons te laten geloven dat de dreiging enorm was. En nog steeds – ik word nerveus en gestresst als ik zie dat we dat niet alleen pikken maar de meesten van ons voluit meegaan in deze waanzin.
Ze nemen ons het mens zijn af, de overheid bepaalt de grenzen van ons persoonlijk leven, een feestje geven? Vakantie? Sporten? Kerkbezoek? Oma bezoeken?
Vergeet het maar – het mag niet – en geef je toch een feestje dan mag je hopen dat je buren de kliklijn niet bellen want dan wordt het feestje een stuk duurder en kun je een verklaring van goed gedrag in de toekomst wel vergeten.
En dan nog die 1,5 meter, mensen lopen om elkaar heen als melaatsen, ieder mens is een dreiging die het op jou heeft voorzien. Dat is toch triest, we laten ons het mens zijn afnemen en waarderen dat zelfs omdat het onze redding zou zijn.
Een langdurige onderdukking mogelijk gemaakt door de media die slechts een spreekbuis zijn van wat de overheid behaagt.
Weet je wie wellicht blij zijn met de opgelegde beperkingen? Ambtenaren (waarvan er meer dan een miljoen zijn in nederland) die lekker thuis “werken”. Ja, ja, de tuincentra en bouwmarkten hebben het er maar druk mee en een ambtenaar die thuis “werkt” krijgt zelfs een reiskostenvergoeding.
Ondertussen gaat de economie het loodje leggen en is daarmee het grootste slachtoffer van deze georcestreerde pandemie. Steeds meer mensen zullen afhankelijk worden van het infuus van de staat nadat dezelfde staat hun bron van inkomsten heeft vernietigd.
Dezelfde staat die zegt te wachten op een vaccin als oplossing, gates gaat ons verlossen, heus. Hoe kun je een vaccin maken als je het virus niet eens hebt kunnen isoleren? Door een ander soort vaccin te maken, het fijne begrijp ik er niet van – scheikunde was niet mijn ding – maar wat ik er van heb begrepen komt er een vaccin dat niet gericht is tegen het virus.
En ja, dat vaccin is ook gevaarlijk – zegt gates zelf – maar dat is bijkomende schade.
Er zijn wel tegengeluiden maar die worden zo veel mogelijk verbannen of gaan verloren in de kakafonie van staatspropaganda.
Ik ben bang dat de wereld straks vergeten is wat normaal zou horen te zijn,

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share