Intuïtie

Hoewel de computer smoort in storingen met ontelbare foutcodes ga ik het op een oude laptop toch proberen – want wat er over ons heen komt vanwege een griep is voor een weldenkend mens niet te bevatten. Je hoeft je nooit meer af te vragen hoe in het verleden gebeurtenissen als kruistochten, beeldenstorm, heks- en boekverbrandingen konden gebeuren.
Vanaf de eerste “corona”dag wist m’n intuïtie  dat het foute boel was, dat er iets werd uitgerold met slechte bedoelingen. Helaas werd snel duidelijk dat ook dit keer m’n intuïtie meer wist dan ikzelf.
Daar zijn we dan, dankzij een griep – milder dan de griep van 2018 – worden onze grondrechten weggegooid, de economie om zeep geholpen en de dappere mensen die protesteren hardhandig mishandeld en gearresteerd. En de kwetsbaren, waarvoor we dit allemaal zouden moeten verdragen, verkommeren in eenzaamheid voor ze sterven.
Ik ben verdrietig, als we dit accepteren verdwijnt een menswaardige toekomst voor onze kinderen en de generaties daarna.
Het meest beangstigende van deze agenda is dat hij wereldwijd wordt uitgevoerd – een hogere macht aan wie gehoorzaamd wordt, velen noemen het “de elite- de 1%”, ik vermoed dat het een hele kleine groep is die al lange tijd onze voor- en tegenspoed bepaalt.
Regeringen – allemaal – volgen de orders van hogerop, in het engels kun je deze toestand goed aangeven “we are doomed”.
De griep komt elke winter langs, dit scenario kun je eindeloos herhalen, ik hoop dat de mensheid op enig punt in verzet komt om z’n vrijheid terug te eisen, het is de enige uitweg uit onze kooi.

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share