No escape from reality

“Is this the real life, is this just fantasy”, zo begint Bohemian Rhapsody van Queen, ben de laatse tijd aan het oefenen om de piano versie hiervan onder de knie te krijgen. De melodie is prachtig en de begintekst verwoordt mijn stressvolle gevoelens.
Alsof je een parallel universum bent ingezogen met een groots toneelstuk waarvan het script niet deugt. Een script waarin het kappen en opstoken van bomen wordt beloond omdat het script zegt dat zoiets heel groen is.
Een script waarin de mens door een virus uit een bio-lab een gevaar is voor z’n omgeving, de scriptschrijver verzint regels die kant nog wal raken maar dat hoeft ook niet.

De truc waarmee de overheid dictatoriaal gezag uitvoert en deze als democratisch besluit laat voorkomen is eigenlijk vrij simpel. Je hebt een script en om die uit te voeren nodig je gelijkgestemden uit voor “overleg”, vervolgens komt er een akkoord en klaar is kees.
Om dit te kunnen doen moest eerst het referendum om zeep worden geholpen.
Van belang is wie je uitnodigt om te komen praten, toen tijdens de gesprekken voor het klimaatakkoord iemand begon over kernenergie was de reactie “daar zouden we het niet over hebben”. Klaar.
Je ziet het nu weer gebeuren, de corona agenda moet verder dus wordt er getest en praten ze leugenachtig over de forse toename van het aantal besmettingen, hoewel bekend is dat de test niet deugt en wellicht ook een andere agenda dient. Dat de ziekenhuisopnames en sterfgevallen geen stijgende lijn vertonen wordt op de achtergrond gehouden, het is namelijk de bedoeling dat iedereen mondkapjes gaat gebruiken, het ultieme symbool van onderdanigheid.
Heel vervelend dat het RIVM het hier niet mee eens is maar ach, dan nodig je wat andere “deskundigen” uit om dit alsnog door te drukken.
Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de MSM , ze informeren ons graag naar Noord-Koreaans model.

jim stone

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share