1 – 98 – 1

Het voelt heel ongemakkelijk, alles in mij wil dat deze absurde corona agenda feitelijk onderuit wordt gehaald. Absurd dat een griep als excuus dient om de wereldbevolking te onderdrukken, nog absurder is dat 98% van de mensheid accepteert dat ze worden onderdrukt door de 1% die dit heeft bedacht. De resterende 1% beseft het bedrog maar staat machteloos door de 98% gelovigen.
Een plan waar jarenlange voorbereiding aan vooraf is gegaan, dat kan niet anders.
Hoe krijg je alle landen zover dat ze er in mee gaan? Bij alternatieve media is weinig te vinden, de msm vallen sowieso af. Ik stel me voor dat zoiets slechts mogelijk is met omkoping en chantage, zou me niet verbazen als landen voor hun medewerking ruimschoots zijn beloond als chantage geen optie is. Kwam een verhaal tegen over Wit-Rusland dat een deal zou hebben geweigerd, en kijk eens wat er momenteel gebeurt, de overname van oekraine in herhaling.
Het is me niet duidelijk op welke wijze Zweden zich heeft weten te onttrekken aan de agenda, zal vast een verhaal achter zitten maar iedereen zwijgt.
Wat ik ook tegenkwam was een uitspraak van van GdM – europees gerechtshof volkerenrecht. Mij onbekend, maar ze spreken over biologische en psychologische oorlogsvoering door machthebbers. Een griep mag geen reden zijn voor het instellen van maatregelen die zijn bedoeld voor echte calamiteiten, dat is de conclusie. Lockdowns en andere maatregelen zoals die zijn ingevoerd zijn onnodig en illegaal. Het is een lang verhaal maar helaas kunnen we zelfs geen kort berichtje hierover verwachten in de msm.
Hoe moet dit ooit goedkomen? Alles wat ooit werd opgebouwd wordt afgebroken om plaats te maken voor het in stand houden en vergroten van welvaart van de 1%, is het niet triest?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • no copyright – feel free to share