Fibromyalgie

Even een kort bericht, omdat je soms iets tegen komt wat te mooi lijkt om waar te zijn en het toch is. Een poosje geleden zag ik een artikel op de website van Jim Stone met als koptekst “How to cure fibromyalgie in many cases”. Al vele jaren heeft fibromyalgie een stempel gedrukt op mijn dagelijks leven dus begon ik te lezen. Volgens Jim is meestal een bepaalde groep antibiotica de aanstichter van fibromyalgie omdat deze antibiotica de mitochondrien in de cellen stil legt. Ik herinnerde me de blaasontstekingen die ik lang geleden had waarvoor ik een paar keer antibiotica heb gehad.
De oplossing zou volgens Jim eenvoudig zijn: epsom zout, ook wel bitterzout genoemd. Het gaat om magnesium sulfaat, elke dag een theelepeltje, opgelost in warm water, opdrinken. Ik besloot het te proberen – bij elke drogist verkrijgbaar, gevalletje baat het niet schaad het niet. Het ongelofelijke gebeurde, na een paar dagen vervaagde de pijn, na anderhalve week merkte ik geen verandering meer en kon ik overgaan op de onderhoudsdosering van ongeveer 1 x per week. Ik voel aan de spieren wanneer het weer nodig is, wauw. Daarnaast zijn m’n altijd koude handen en voeten weer op normale temperatuur gekomen.
Hoe is het mogelijk dat deze groep antibiotica de energievoorzieners van cellen stilleggen en dat deze “bijkomende schade” wordt doodgezwegen. Ze weten het maar zeggen niets.

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share