Lügenpresse

in your face

Het is opvallend dat in alle corona discussies zowel de gelovers als de afvalligen geen aandacht hebben voor 5G. Terwijl de bevolking werd opgesloten in een lockdown zijn met een noodgang door het hele land antennes geplaatst. Toen ik een poosje geleden een bericht las dat mensen onwel waren geworden in een winkelcentrum ging ik kijken in het antenneregister en zag dat rond het winkelcentrum meerdere 5G zenders waren. Ik dacht ook aan de tweede kamer waar Bruins onwel werd en verdomd, ook hier staat 5G te stralen.
Met een naar voorgevoel zoom ik in op friesland met de stille hoop dat deze nieuwigheid – net als voor ons onbekende fenomenen als metro en tram – aan ons voorbij zijn gegaan.
De laatste tijd voelde ik me niet zo jofel en weet het aan de corona scam, maar ook het noorden doet mee helaas, op een paar honderd meter van ons huis staat de dichtstbijzijnde 5G antenne.
Alles wat onze dictators – die zich regering noemen – willen wordt zonder voorzorgsprincipes dan wel gezond verstand doorgevoerd.
Gisteren is er een akkoord bereikt over de coronospoedwet, bijna alle partijen doen mee zodat ook de eerste kamer akkoord kan gaan.
Onze lügenpresse maakt de misleiding compleet, gisteren in het lokale nieuwsblad alarmerende berichten- het gaat helemaal fout – we moeten wel ingrijpen.
De focus ligt op de testen, dat de test niet deugt doet er niet toe.
Maar kijk eens naar de cijfers in dezelfde lügenpresse, als je de positief getesten negeert is er  niets bijzonders aan de hand.
Vinden Nederlanders het aanvaardbaar dat de economie in zijn geheel wordt opgeofferd voor een griep? Het is niet te geloven.

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share