Het ultieme wapen: angst

Ik weet niet hoe het jullie vergaat maar in het verleden heeft m’n intuïtie me meermaals gewaarschuwd voor problemen in het verschiet. Zo begon ik een spaarpotje aan te leggen zonder te weten waarom tot we na het ontslag van Johan 4 maanden zonder inkomsten zaten, de allergiepil polaramine begon ik jaren geleden extra aan te vragen bij de apotheek zonder te weten waarom totdat bekend werd dat deze niet meer werden gemaakt en er ook niet een soortgelijk alternatief was.
Intuïtie is een waarschuwing zonder dat je weet waar deze weg komt, heel bijzonder.
Momenteel waarschuwt mijn intuïtie voor gevaar, alle seinen staan op rood. Deze keer voel ik niet een drang om iets te ondernemen, machteloos voel ik me terwijl het alarm maar doorgaat.
Een waarschuwing die deze keer niet specifiek is omdat alles wat normaal en menselijk was ons wordt afgenomen en de meeste mensen denken dat het voor onze bestwil is. Braaf muilkorven ze zichzelf en prijzen zich gelukkig dat prutte en co zo om ons denken. Even doorpakken, straks een vaccinatie en dan kunnen we door.
Wat zullen jullie bedrogen uitkomen, het leven zoals wij dat kenden is voorbij en komt nooit meer terug. Alleen oude films en series zullen de toekomstige generaties laten zien hoe het ooit was. Als die vaccinatie er komt zal hij geen virus remmen maar ons dna beschadigen, een misdaad tegen de mensheid. Denk dat m’n intuïtie me daarvoor en het toekomstige dictatoriale tijdperk wil waarschuwen. Een half jaar geleden zei ik al tegen onze zoon: ik ben niet bang voor dit virus maar wel voor onze overheid.
Ik zou iedereen wakker willen schudden maar ze slapen niet, ze zijn zonder het te beseffen gevangen in een angsthypnose. Arme ons….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • no copyright – feel free to share