Een steentje bijdragen

De trein dendert door, vandaag nog even ongemuilkorfd boodschappen gedaan, komende dinsdag is het zover, weer een stap dichter bij de grote onderdrukking.
Er verandert ogenschijnlijk niet zoveel, de supermarkt lijkt nu al een ziekenhuis waar de pokken heerst, ik kan me niet voorstellen dat je daar vrijwillig mee rond loopt, geeft het een deugdzaam gevoel? Eerlijk gezegd word ik daar behoorlijk pissig van, we horen geen kinderen te zijn die je van alles wijs kunt maken. Mensen die nog steeds niet doorhebben dat we worden belazerd betekenen de ondergang van alles wat belangrijk zou moeten zijn.
Het midden en klein bedrijf gaat kapot, multinationals nemen het graag over.
De gezondheidszorg gaat kapot omdat ze meegaan in leugens.
Mensen gaan kapot omdat menselijk gedrag verboden is.
Ik vraag me af of deze agenda – the great reset – nog te stoppen is.
Maar hoe dan? Hoe stop je criminelen die de grootste roof ooit aan het plegen zijn?
Intuitief kunnen mensen je een naar gevoel geven, zo is een afbeelding van Rutte voor mij  iets om te mijden, er mist iets – een zielloos mens opgevuld door donkere materie. Beter kan ik het niet omschrijven maar ik heb genoeg meegemaakt in mijn jeugd om dit te herkennen. Als kind accepteer je de dingen die op je af komen, eenmaal volwassen nam ik me voor dat niemand ooit weer zo’n macht over me mocht uitoefenen, wat er nu gebeurt is dan ook misdadig en onacceptabel. Welke duistere agenda staat ons te wachten?
Krijgen we straks allemaal een basisinkomen en wordt ons bezit geconfisceerd?
Die gedachten komen in me op bij het aanschouwen van de meute vrijwillige mondkapjesdragers.
Nederland is reeds verloren, de volksvertegenwoordigers hebben zich tegen ons gekeerd, de media hebben zich tegen ons gekeerd, de rechters hebben zich tegen ons gekeerd, politie en leger hebben zich tegen ons gekeerd.
Je ziet een ramp aankomen en kunt niets doen om het te stoppen, hopen dat de mondkapjesmensen gaan beseffen wat er werkelijk gaande is? Onwaarschijnlijk.
De afgelopen week heb ik wel een missie voltooid die voor mij belangrijk was, want in het covid verhaal is het uitrollen van 5G heel belangrijk. De telecomproviders adverteren er gewoon mee, heb verschillende reclames gezien en het is duidelijk – de enige vernieuwing is niet van belang voor de consument maar wel belangrijk voor overheden, crowdcontrol.
Als je stralingsgevoelig bent – vette pech voor jou – onze overheid rolt het gewoon uit, wist je dat Zwitserland en de gemeente Brussel 5G hebben geweerd, hoe duidelijk wil je het hebben? Ook in onze omgeving staan 5G zendmasten  en het was de hoogste tijd daar iets aan te doen. Dat kan op een mooie manier met towerbusters van orgonite. Meer mensen nemen hierin actie door te “giften”. Eerst de orgonites op internet besteld, je kunt ze ook zelf maken maar dan moet je geen chemische intoleranties hebben.
Eenmaal in huis zocht ik de beste methode om de orgonites zo dicht mogelijk bij de zendmasten te plaatsen. De enigste natuur die ik hiervoor kon gebruiken was gras, eerst maar even uitproberen in ons eigen grasveld, we hebben nieuwe zeer scherpe tafelmessen waarmee je een rondje ter grootte van de orgonite kan uitsnijden. Dat ging best, dus Mylo en ik gingen op stap naar de zendmasten. Misschien hebben mensen wel gedacht “wat spookt dat mens daar uit” maar Mylo kwam van pas, voor hetzelfde sta je hondepoep op te ruimen. Wel zat er bloed op het mes, ik had mezelf licht gesneden, na een half uur was het tijd om weer naar huis te lopen en het bloed en de modder af te spoelen. Vier orgonites geplaatst, ik voelde het verschil – alsof de atmosfeer lichter werd en was trots op deze geslaagde missie. Toch iets nuttigs kunnen doen in deze donkere tijd.

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share