Daarom ben ik boos

Nog een maandje te gaan – dan beëindigt Johan zijn werkzame leven. Jammer genoeg is het niet de mooiste tijd om van je “vrijheid” te gaan genieten. Maar zelfs de gevangenis waarin we momenteel leven is dragelijker dan werken op zijn leeftijd in ploegendienst.
Ik begrijp werkelijk niet dat onze gevangenschap – alsof we criminelen zijn – voor velen acceptabel is. Denk eens na, de economie gaat eraan – de toekomst van onze kinderen naar de kloten, menselijk sociaal gedrag verboten.
En waarvoor? Een door de mens in elkaar gefröbeld virus wat qua dodelijkheid wat tegen viel– allemaal gepland, alles wat er in 2020 is gebeurd was al heel lang gepland en tot nu toe loopt het voor de planners naar wens.
De mensheid gaat er volop in mee vanwege de aangeprate angst, sorry maar ik vind het uitermate egoistisch om uit angst voor de dood je leven stop te zetten. Van de weinige zekerheden is ons leven is de dood er één, niet iets waar je vaak bij stil wilt staan, daarom hakte het er behoorlijk in toen de media niets anders meer predikten dan dood en verderf.
Angst terrorisme – dat is het. Van alle doodsoorzaken is dit virus voor 98% van de bevolking geen bedreiging, Gaan we dan het meest logische doen door beter te zorgen voor de andere 2%? Nee, dat doen we misdadig genoeg niet, dat stond niet in de plannen.
Hoe langer deze onzin duurt des te bozer ik word, misschien omdat ik al heel lang gedwongen ben een deel van het leven stop te zetten vanwege parfums en andere chemische stoffen waar de meeste mensen niet ziek van worden maar ik wel.
Daarom ben ik boos, ik heb geen keus – ik kan niet leven als een ander zonder ziek te worden, er zijn meer mensen met andere aandoeningen die ook niet kunnen leven zoals ze zouden willen. Maar verdomme – gezonde mensen sluit je niet op – die geef je geen leefregels op straffe van boete – de mensheid moet zoiets nooit accepteren maar vechten voor zijn leven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • no copyright – feel free to share