Save our souls

Het kabinet is gevallen zonder spijt of boetedoening, het kwam gewoon wel goed uit zo.
Zielloze mensen zonder geweten zitten aan het stuur en als de kapitein zegt dat het schip vernietigd moet worden dan doen ze dat, de koers ligt vast richting de klippen, tijd om het tot zinken gedoemde schip te verlaten, je wilt als stuurman niet mee de afgrond in.
De afgelopen week las ik een uitgebreid verslag op internet over de gebeurtenissen in de jaren 30 in Duitsland. De overeenkomst van wat er toen gebeurde en het heden is schokkend. Het artikel geeft inzicht hoe overheden werken om te verkopen wat ze willen, het is beangstigend effectief. De hoofdrol hierin is weggelegd voor de media, televisie – kranten en inmiddels ook het internet zijn de hoofdrolspelers.
Ja, de msm zijn gekocht en betaald om ons klaar te stomen voor de great reset, buildbackbetter heet dat, eerst wat er is slopen – wordt aan gewerkt – en vervolgens de macht overdragen aan de multinationals want het mkb is niet meer.
Het klinkt positief, buildbackbetter, maar denk er eens over na – better voor wie? – je sloopt het huis van de ondernemer om vervolgens de villa uit te breiden van de grootverdieners.
Het is alleen acceptabel en mogelijk door leugens en bedrog van de media.
Stel je hebt geen tv, krant of internet en je gaat naar de winkel en ziet iedereen met een mondkapje lopen. Dan denk je “is de pest uitgebroken of is iedereen gek geworden”?
En je vraagt iemand in de winkel “wat is er aan de hand” en de mevrouw zegt “covid”.
Je vraagt “wat is covid” en de mevrouw zegt dat is een virus. En je vraagt “is het erger dan influenza dan?” De mevrouw zegt “eigenlijk niet”. Dan zou je zeggen “zijn jullie allemaal van de pot gerukt met die mondkapjes – idioten”.
Wie de leugens van de msm doorziet komt terecht in een poel van frustratie.
Prutte en co liggen op koers, de klippen zijn in zicht – geen “alle hens aan dek” maar “blijf in uw hut en wacht af”.
Hoog tijd voor een s.o.s., save our souls.
Ik hoor niet bij een kerk maar voel dat er een hogere kracht is. Iedere avond bid ik tot God of Hij de goede krachten in onze wereld wil steunen, ik weet  dat die er zijn. Of Hij ons wil redden van vaccinaties die ons dna beschadigen, een man zei na de vaccinatie “ik voel God niet meer”, zijn we na vaccinatie gmo en steriel als de zaden van monsanto? Niemand die ons informeert, wanhopig druk ik op de misthoorn: save our souls.

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share