Wakker worden

Vandaag kwam ik een artikel tegen op de Leeuwarden Courant wat aangeeft waar onze overheden zich mee bezig houden: psychologsiche oorlogsvoering.
Na het uitrollen van een horror angstscenario volgde stap voor stap de onderdrukking. Alles werd uit de kast getrokken om ons angstig en depressief te maken.

Verbazend genoeg laten de meeste mensen het gelaten over zich heen komen, iemand vergeleek het met het gedrag van sommige dieren: in een gevaarlijke situatie doen ze of ze dood zijn. Dat is wat er gebeurt, om het gevaar af te wenden zetten we ons verstand op nul en wachten af. Dat er voor de meesten van ons geen gevaar is dringt niet door want het verstand staat op nul. De overheid en de media zijn onze vijanden maar de meerderheid ziet maar één vijand, het covid virus. Zelf kijk ik al jaren niet meer naar staats televisie, als ik iets weten wil zoek ik het op internet, niet met google maar het giburu op de brave browser met vpn. En facebook – twitter heb ik altijd genegeerd, intiutief heb ik in het verleden verstandige keuzes gemaakt. Geen smartphone, de computer is bedraad, internet is mooi maar je eigen keuzes bepalen wat het je brengt.

Psychologische oorlogsvoering: doodsangst, eenzame opsluiting en mondkapjes om je identiteit te ontnemen. Opgaan in het collectief en ultieme gehoorzaamheid: fascisme in vol bedrijf.
De kleine groep die bewust ziet en begrijpt wat er gebeurt heeft het zwaar, zelf ben ik prikkelbaar en gestresst vanwege het besef waar ze naar toe willen.
Iedereen die weet waar build back better voor staat ziet de ondergang van onze economie aankomen. Het uitrollen van de vaccinaties hoort bij het criminele plan, heel belangrijk is dat je je nooit laat testen, niemand weet waarom die zogenaamde swabs zo belachelijk lang zijn, zit daar iets in? Mijn God, ik zag een fimpje van een kind dat was getest, m’n hart brak – pure kindermishandeling.
En dan de vaccins – mensen doen zonder dat ze dat wordt verteld mee aan een levensgevaarlijk experiment.
Heel veel waarschuwingen op internet, kijk je uitsluitend staatstv dan blijf je een ongewaarschuwd mens en doe je ontwetend mee aan russisch roulette.
En als dan in zulke donkere tijden koning winter langskomt met sneeuw en het ijs in de sloten groeit zie je mensen opleven, de schaatsen kunnen uit het vet – dikke pret.
Maar het is niet de bedoeling dat we ontspannen, u wilt schaatsen? En de ijsbaan is een brakke bende? Mooi zo. We gaan de brandweer verbieden de ijsbaan te verbeteren, geen plezier voor u want het is oorlog.

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share