Het is klaar….

Zoals velen van ons lopen tijdens onze verdrukking de frustraties op.
Zal ik wat schrijven? Wat heeft dat voor zin?
Lezers van “what’s up” zijn genoeg gewaarschuwd, het is preken voor eigen parochie.
Dat voelt niet goed, zo volgde ik vorig jaar de video’s van Jensen, tot ik dacht – ja nu weet ik wel hoe we worden belazerd – en ben gestopt met kijken.
Want naast de corona frustraties krijgt je van de alternatieve media de frustraties dat er naast het probleem geen oplossing is. Zolang de overgrote meerderheid verslaafd is aan de staatsmedia zijn we allemaal de sjaak.
Normaal wordt het nooit meer.
Wat geldt voor alle corona shit voelt voor mij net zo onoplosbaar als mcs.
Je past je elke keer weer aan – nog strengere leefregels – je leven wordt een bestaan.
Deze website bestaat – naar ik schat – al zo’n twintig jaar en heeft denk ik zijn bestaansrecht verloren. Begonnen omdat er helemaal niets over mcs te vinden was. Zo nu en dan hoop je op reacties van lezers maar helaas. Dan denk ik “iedereen is geïnformeerd, er zijn geen vragen of verhalen van lezers, weinig bezoekers, het is klaar…..”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • no copyright – feel free to share