Het is klaar….

Zoals velen van ons lopen tijdens onze verdrukking de frustraties op.
Zal ik wat schrijven? Wat heeft dat voor zin?
Lezers van “what’s up” zijn genoeg gewaarschuwd, het is preken voor eigen parochie.
Dat voelt niet goed, zo volgde ik vorig jaar de video’s van Jensen, tot ik dacht – ja nu weet ik wel hoe we worden belazerd – en ben gestopt met kijken.
Want naast de corona frustraties krijgt je van de alternatieve media de frustraties dat er naast het probleem geen oplossing is. Zolang de overgrote meerderheid verslaafd is aan de staatsmedia zijn we allemaal de sjaak.
Normaal wordt het nooit meer.
Wat geldt voor alle corona shit voelt voor mij net zo onoplosbaar als mcs.
Je past je elke keer weer aan – nog strengere leefregels – je leven wordt een bestaan.
Deze website bestaat – naar ik schat – al zo’n twintig jaar en heeft denk ik zijn bestaansrecht verloren. Begonnen omdat er helemaal niets over mcs te vinden was. Zo nu en dan hoop je op reacties van lezers maar helaas. Dan denk ik “iedereen is geïnformeerd, er zijn geen vragen of verhalen van lezers, weinig bezoekers, het is klaar…..”

3 reacties:

 1. Ik wilde al lange tijd reageren, weet echter niet de juiste woorden te vinden.
  Ik heb te danken aan deze site het besef dat ik niet alleen sta in mijn afwijkende mening. Ik heb links gevonden naar andere sites met nieuws en info die er toe doen.
  In een omgeving van lakse acceptatie, desinteresse, slaafsheid en angst eindelijk een ander geluid, wat mij sterkte. Ik woon in Griekenland, waar de maatregelen absurd streng zijn met boetes van een maandsalaris. We leven werkelijk in een gevangenis en niemand reageert. Deze site was een lifeline voor mij en zal door mij gemist worden.

 2. Vreemd om te klagen dat er geen reacties zijn en dan mijn reaktie niet te plaatsen.
  Vraag me af hoeveel meer ‘vreemde’ zaken er in deze site vermeld worden.

 3. Pauline,
  Bedankt voor je bericht. Heb een poosje geen moed gehad voor de website en daardoor je bericht niet gezien. Ben heel blij met je reactie, ook al maakt de inhoud niet blij. We leven idd allemaal in een gevangenis en raar genoeg vinden veel mensen dat acceptabel. Dan doet het je goed om te horen van mensen die het net als jijzelf niet acceptabel vinden. Daarom lijkt het me zinvol om door te gaan met de website (met de stille hoop op meer reacties), je hebt me met m’n neus op de feiten gedrukt, we hebben elkaar nodig, bedankt!
  Groetjes, Annie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • no copyright – feel free to share