We bellen dus niet

Deze week ontvingen we enveloppen van de overheid met daarin een brief van onze huisarts, het is zover – we mogen de prik gaan halen, even de huisarts bellen voor een afspraak.
Verder nog wat geneuzel zoals “het vaccin is veilig”, mooi hoor.
Maar we hebben geen doodswens en gaan derhalve niet bellen.
Met alle kwaad dat rondwaart hier op aarde, de hel is leeg – alle duivels zijn hier –
is het niet best met onze wereld gesteld. Je kunt het bijna voelen.
Er is een kleine groep bewoners die doorziet waar ze mee bezig zijn, de overigen wachten op de verlossende prik.
De prik die niets met covid te maken heeft, geen vaccin is, maar je immunsysteem aanpast. Ze hebben geen idee wat de uiteindelijke gevolgen zijn, maar aangezien de elite van mening is dat er te veel mensen op aarde zijn mag het duidelijk zijn waar ze op hopen.
Red jezelf en ga de prik niet halen, dat betekent dat je jezelf leuke dingen ontzegt, niet meer op vakantie kunt en kwaadaardige reacties kunt ontvangen uit je omgeving.
Dat zijn heel negatieve gevolgen, het zij zo. Ze kunnen ons van alles afnemen maar van het dna – wat ons mens maakt – blijven ze af. We zijn heel gelukkig dat onze kinderen er ook zo over denken, de overige familie wacht met smart op de prik en vindt ons asociaal.
Verdrietig dat het zover is gekomen, dat de mensheid door de gecreeerde angst voor de dood alles aanvaard wat duivels als gates en schwab voor ons in petto hebben.

2 reacties:

  1. Voor diegenen die meer informatie zouden willen hebben over het vaccin is the Highwire van Del Bigtree een aanrader. Elke week een nieuwe video met zoveel info, specialisten, nieuws etc en met zijn warme optimisme geeft het je toch de zo hard nodige positiviteit.
    Wat de duivels ook plannen, het loopt altijd anders dan verwacht! Volhouden dus en hopen op onverwachte hindernissen voor hun mondiale scenario.

  2. Bedankt voor de tip, veel nuttige informatie, op de site van vaccinvrij staat een Nederlands ondetitelde uitzending, dit is de link: https://stichtingvaccinvrij.nl/highwire-klopt-het-model-dat-berekent-hoeveel-corona-doden-er-zullen-vallen/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • no copyright – feel free to share