Misschien….


Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ben jij ook zo moe?
Nadat ik maandenlang amper de slaap kon vatten ben ik de laatste weken in no time vetrokken om ’s nachts in mijn dromen de inactiviteit in het werkelijke leven te compenseren. Ik vlieg van hot naar her – geen idee waarom – en wordt ’s morgens moe wakker van al het gejakker. Denk dat mijn hoofd op zoek is naar oplossingen uit deze corona-shit, daarnaast zegt mijn intuitie dat we nog maar aan het begin staan van een tijdperk vol leugens en bedrog.
Deze week kwam ik een video tegen over totalitarisme en ik dacht “dit klopt exact en verklaart de puinhoop waar we nu in zitten”. Al vaker had ik me afgevraagd waarom mensen niet kritisch kijken naar overheidsbemoeienis en zelfs enthousiast zijn daarover.
En als straks genoeg mensen de corona-prik hebben gehaald (wat helemaal geen vaccin is) is het tijd voor de volgende hoax: de opwarming van de aarde. Ook hier zal het totalitarisme er voor zorgen dat mensen hier in mee gaan. Angst is het machtigste wapen dat er is en alle oplossingen zullen worden verwelkomd om de dreiging weg te nemen.
Sorry dat ik somber ben maar de waarheid is dat de angst voor de dood er voor zorgt dat we een miserabel leven hebben.
De uitvoering van de corona hoax zit misdadig geniaal in elkaar, overvoer mensen vanaf dag 1 met angst, angst, angst. Doe dit wereldwijd zodat het wel waar moet zijn. Verbied alles wat mensen kan afleiden of ontspannen. Klaar.
Met de zomer in het land gaan ze de teugels wat laten vieren maar niet zoveel dat je ze niet meer voelt of vergeet. De angst moet voelbaar blijven nietwaar?
Voor de minderheid die ziet waar ze mee bezig zijn is het een hele zware tijd, bekijk de video over totalitarisme om te begrijpen wat er gebeurt en waarom hun plannen niet stranden. Misschien, heel misschien dat op een gegeven moment het bedrog zo duidelijk wordt dat mensen zelf gaan nadenken. Misschien….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • no copyright – feel free to share