Nog een maandje…

We mogen weer fatsoenlijk boodschappen halen zonder vermomming, de die-hards gaan daar niet in mee en wandelen alsnog gemuilkorfd rond. Het moet wel een verslaving zijn , een virus lacht om zo’n niet medisch mondkapje.
Maar goed, ik geef het nog een maandje – dan moeten de muilkorven weer op omdat het anders helemaal fout gaat. Als je de agenda doorhebt is alles verschrikkelijk voorspelbaar, heel het land weer op code rood natuurlijk, de positieve testen – ook wel besmettingen genoemd – rijzen weer de pan uit.
Ik ben er van overtuigd dat de cijfers van “besmettingen” net als het zogenaamde virus worden gecreeerd op een computer.
En maar doorspuiten, de meeste mensen leven voorlopig verder, sommige worden nooit meer dezelfde, anderen bekopen het met de dood. In een geciviliseerde wereld waren de vaccinaties – de geen vaccinaties zijn – al lang beeindigd. Sterker nog – in een geciviliseerde werld zou het niet mogelijk zijn dat zoiets zou worden bedacht en uitgevoerd.
Het is genocide, dit keer is het niet een bepaalde groep maar wij allemaal. Wie zich daar bij neerlegt is gestoord dan wel kinderlijk naief.
Over kinderlijk naief gesproken, in de nieuwbrief van de stichting mcs stond een vraag over de muilkorven, of je die zelf kon maken en wat voor stof het zou moeten zijn.
Ik begrijp het niet, of je hebt vanwege mcs een speciaal mcs masker nodig verkrijbaar bij purenature of geenparfum, zo niet dan is het toch klaar? Heb geen muilkorf gedragen, geen handen gedesinfecteerd, wel houd ik ruim afstand van m’n medemens, dat is altijd zo, 1,5 meter stopt geen geurterreur.
Leg je niet neer en ga niet mee in deze idiotie, het is een kwaadaardige agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • no copyright – feel free to share