Allemaal voorbij…

Zo, toch maar even een stukkie schrijven, was vandaag een beetje saggerijnig en dat is niet vreemd. Soms wordt je ’s ochtends wakker zoals vroeger, zonder de hedendaagse shit, je was baas over je leven, bepaalde je eigen agenda.
Seconden later besef je dat dat allemaal voorbij is om nooit weer terug te komen.
Bij voorgaande oorlogen was het duidelijk wie de vijand was, een overname door een buitenlandse overheerser. Nu is de nederlandse staat onze vijand, ze zijn soldaten geworden voor het World Economic Forum en we staan machteloos. Je kunt met z’n allen gaan lopen met vlaggen, paraplu’s en protestborden – ze lachen erom en als ze er zin in hebben slaan ze je kapot. Ondertussen wordt de vaccinatiedruk opgevoerd, zelfs onze kinderen worden door ggd medewerkers geïntimideerd bij school.
Het is kwaadaardig en duivels waar ze mee bezig zijn.
De ongevaccineerden zijn de nieuwe untermensch, ik zal je zeggen – ik ben er trots op te horen bij de groep mensen die zich niet heeft laten misleiden door deze overheid. Nog een paar dagen en dan is het officieel – de untermensch mag dan veel dingen niet meer.
Ik ben niet jaloers op de übermensch die uit eten gaat of gaat relaxen in center parcs, de prijs voor deze privileges is onmenselijk. Het imuunsysteem functioneert niet meer, dat geeft ellende waarvan nog jarenlang de gevolgen zichtbaar zullen zijn.
De overheid zal zeggen: “dat is de schuld van de ongevaccineerden” – ze zullen nooit toegeven dat ze zelf koelbloedige moordenaars zijn.
Ik ben bang voor wat we allemaal gaan meemaken, god sta ons bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • no copyright – feel free to share