Goedgelovigheid

Ik kan me nog herinneren dat vorige winter op miraculeuze wijze de griep was verdwenen, hoe was het mogelijk. Maar voor de komende winter verwachten ze een heel zwaar griepseizoen. Dus mensen: allemaal de griepspuit halen anders komt het niet goed.
Zou het niet zo zijn dat vorige winter alle grieppatienten de sticker covid-19 kregen en dat komende winter alle vaccinatieslachtoffers de sticker griep krijgen. Dat is heel wat waarschijnlijker dan de glazen bol voorspelling van een zwaar griepseizoen nadat vorig jaar de griep was verdwenen. Overigens was 2018 wel een jaar met veel griepslachtoffers, het zou me niet verbazen als ze toen met de griepspuit een start hebben gemaakt met de extra troep in vaccinaties.
Geniale kwaadaardigheid en ze komen er mee weg door de menselijke goedgelovigheid.
Welnu, ik ben niet goedgelovig, die onschuld heb ik op jonge leeftijd al verloren. Te veel meegemaakt zeg maar. Wat overheden nu flikken raakt me diep, het bedrog is zo groot en ze worden er nog ruim voor betaald ook. En dan de gruwelijke vaccintieschade: in onze familie kregen mensen te maken met een hersenbloeding, longschade en evenwichtsstoornissen. Nee, de link naar het vaccin wordt door hun niet gelegd en telt dus ook niet mee als vaccinatieschade. Ik begrijp wel dat je als slachtoffer deze link niet wilt leggen want je hebt het in wezen jezelf vrijwillig aangedaan. Eigenlijk ben ik boos op deze gelovers van de covid sekte omdat zij iedereen in deze ellende meeslepen. Want zo simpel is het: ga gewoon leven en stop met testen op een virus dat niemand heeft kunnen vinden dan is het klaar!
Dat was ook de reden dat Spanje is gestopt met de maatregelen: niemand heeft het bestaan van dit virus kunnen aantonen, sommige landen hebben nog eerlijke rechters die niet worden teruggefloten.
Trouwens een waarschuwing: niet alleen de covid prik heeft foute ingredienten – voortaan is elke prik verdacht, die spike proteinen en grafeenoxide kunnen ze in elke vloeistof toevoegen: haal geen griepprik of wat voor prik dan ook – het hele vaccinatieprogramma is verdacht, ook de dktp,mmr, tetanus – noem het maar op.
Vandaag hoorde ik dat ze alle kinderen de griepprik willen geven, verdomme – blijf van onze kinderen af, het is godsgeklaagd.

Er zijn geruchten dat Gates ook al een opvolger voor de covid heeft gevonden: het marburg virus.
Hmm, als je dit virus oploopt krijg je klachten die lijken op de gevolgen van vaccinatieschade.
Weer een scenario wat uit zou blinken in kwaadaardigheid, je gaat roepen dat het Marburg virus rondwaart – kijk maar naar de zieken – maar gelukkig voor ons is er al een vaccin. Een heel giftig goedje, maar dat hebben ze aangepast zodat het niet meer zo giftig is. Jaja.
Deze waanzin moet stoppen maar ik heb er een zwaar hoofd in, met psychopaten aan het stuur is een dodenrit wellicht onvermijdelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • no copyright – feel free to share