Gezondheid

Bij chemische overgevoeligheid is bescherming van je gezondheid extra belangrijk.
Oftewel wat kun je doen of juist nalaten om een bezoek aan de huisarts of een ziekenhuis te vermijden.
Er zijn veel dingen die de gezondheid in gevaar brengen, dat geldt voor iedereen:
vaccinaties, medicijnen, fluor en de verschraling van ons voedsel.

De hedendaagse gezondheidszorg heeft overal een pilletje voor, niet voor niets zegt een arts in opleiding “ik studeer medicijnen”. Medicijnen zijn veelal symptoombestrijders, ze genezen niet. Dat is ook niet de bedoeling, daarvoor zijn ze veel te winstgevend.
De afgelopen week las ik een verhaal over cholesterolverlagers, de zg. statines.
Statines zijn schadelijk, een te hoog cholesterol betekent dat je lichaam aan het repareren is. Cholesterol is de pleister aangemaakt door ons lichaam om reparaties te verrichten. Maak je het de lever met statines onmogelijk de juiste hoeveelheden cholesterol aan te maken dan gaat er veel fout. Je hersenen functioneren niet goed, je wordt vergeetachtig of in de war, je spieren protesteren. De pleisters zijn op. En zo ontstaan er nieuwe aandoeningen waar weer andere medicijnen voor zijn. Het hele verhaal kun je hier lezen. Het is de waanzin van de gezondheidszorg dat “oplossingen” worden bedacht zonder naar een oorzaak te kijken. De farmaceutische industrie is zeer machtig en heeft grote invloed op alle niveaus: van huisarts tot patiëntenvereniging. Met financiële kruimels openen ze de toegang tot  financiële winstformules.
Helaas, de gezondheidszorg is niet bezig met gezondheid maar verworden tot een financiële sector. Zorg goed voor jezelf, een ander doet het niet!

Hieronder een aantal onderwerpen  die je zeker niet mag missen:

Statistiek gezonde levensverwachting (schokkend)

Meldpunt PUR slachtoffers

WIFI
We zijn er al helemaal aan gewend maar in wezen is het draadloze tijdperk vrij nieuw.
Je hoort weinig over de nadelen voor je gezondheid, toch zijn er steeds meer waarschuwende berichten.
Wat zijn de gevaren en wat kun je doen? Lees hier meer…

Vaccinaties, méér en méér

vaccinaties-verloop

De hulpstoffen die bij een vaccinatie worden gebruikt zijn zo schadelijk dat je niet begrijpt dat ze überhaupt zijn toegestaan.
Denk daarom goed na over vaccinatie voor je de gezondheid van jezelf en je kinderen op het spel zet. Belangrijke informatie vind je hier. Vaccinaties bij baby’s jonger dan een jaar zijn risicovol en nutteloos aangezien het immuunsysteem zich nog moet ontwikkelen. Recentelijk is bij een grootschalig onderzoek een verband aangetoond tussen de hoeveelheid vaccinaties en babysterfte, lees meer… Vaccinaties blijken niet alleen schadelijk maar zijn mogelijk de “trigger” van de ziekte die ze zouden voorkomen, lees meer…

Pijnstillers en verdoving
injectiespuit
Soms kun je er niet omheen: een plaatselijke verdoving bij ingrepen (injectie of ruggeprik).
Recentelijk wordt er veel gebruik gemaakt van de stof articaïne hydrochloride die ernstige klachten kan geven.
Hoe te voorkomen dat deze stof wordt gebruikt en verdere informatie vindt u hier.
Daarnaast wordt bij pijn/koorts/griep vaak gezegd “neemt u maar een paracetamol”, vrijwel in elk huishouden aanwezig en ongevaarlijk toch?
Bij zeer incidenteel gebruik zal het misschien meevallen, maar juist paracetamol is helemaal niet zo ongevaarlijk, lees hier meer…

 

Electro magnetische straling (EMS)
umts-mast
Volgens een groot aantal Duitse, Zwitserse en Nederlandse artsen en onderzoekers zal elektromagnetische straling (electrosmog) een van de grootste ziekteveroorzakers in de 21e eeuw kunnen worden. In de afgelopen 20 jaar is de installatie en het gebruik van allerlei draadloze elektromagnetische apparatuur zoals GSM, UMTS, DECT, WiFi, Draadloos Internet, Bluetooth, hoogspanningsmasten dramatisch toegenomen. Nederland is omgevormd tot een grote magnetron en er komen steeds meer masten bij. En dat is helemaal niet gevaarlijk zeggen de fabrikanten en overheid die ieder jaar miljarden verdienen aan deze industrie.
Wat gebeurt er als mensen bloot staan aan verschillende soorten elektromagnetische velden? De hersenen, het hart en alle cellen in je lichaam gebruiken elektromagnetische signalen om met elkaar te communiceren. Onnatuurlijke straling van buitenaf wordt niet door de huid tegengehouden, waardoor deze inwerkt op ons lichaam. De communicatie tussen cellen, de celgroei en de besturing van de cellen wordt verstoord, wat uiteindelijk leidt tot verzwakking van het immuunsysteem, waardoor het gevoeliger wordt voor ziektes. Elektromagnetische straling kan de volgende klachten veroorzaken: moeheid, nervositeit, innerlijke onrust, verhoogde bloeddruk, hoofdpijn, duizeligheid, slapeloosheid, oogproblemen, oorsuizen, spier- en gewrichtspijnen, concentratieproblemen, misselijkheid, minder eetlust, huiduitslag en ook andere vage klachten. Kinderen worden snel geprikkeld door straling en kunnen ongedurig en onrustig worden. Uitgebreide informatie kun je vinden op deze website. Wat kun je doen? Wees kritisch op de apparaten die je in huis hebt, zo geeft een dect telefoon 24 uur per dag straling, gelukkig is er nu een dect telefoon die alleen een lage straling geeft tijdens het bellen, in standby helemaal niet! Klik hier voor meer informatie. Interessant zijn ook de stralingsbeschermende producten op de website van Meditech Europe
Weten welke antennes er bij u in de buurt staan? Klik hier

Fluoride
fluoride-waarschuwing
Kies liever voor een tandpasta zonder fluoride, fluoride is een zeer giftige stof die je beter kunt vermijden, voor meer informatie klik hier

Kwik in amalgaamvullingen zijn schadelijk voor de gezondheid.
Een landelijk overzicht van kwikvrije tandartsen en therapeuten vind je hier

 

 Copyright © mcs-allergie.info. All rights reserved.

Reacties zijn gesloten.

  • no copyright – feel free to share